Räätälöidyt tuotteet kaikkiin kohteisiin

Uniikeilla ratkaisuilla saat julkisiin ja monimuotoisiin tiloihin käytännöllisen ja esteettisen lopputuloksen kustannustehokkaasti.

Olemme erikoistuneet toteuttamaan räätälöityjä ratkaisuja haastaviin kohteisiin. Palvelemme suunnittelusta aina asennukseen asti.

Kohde: Scandic Aviacongress. Suunnittelu: Sisustusarkkitehdit Fyra Oy. Valokuvaaja: Nelli Kivinen
Mallistot

MALLISTOT

Etsitkö kankaita, jotka ovat paloturvallisia, kulutusta kestäviä ja helppohoitoisia? Tutustu yli 70 mallistomme joukkoon ja löydä vaihtoehdot joka tyyliin ja budjettiin. Muistathan, että saat meiltä apua ja neuvoja!

Best of the best

BEST OF THE BEST

Best of the Best -kokoelmaamme on valittu vain hinnaltaan ja laadultaan erinomaisia, SL1-paloturvallisia kankaita. Kokeile kätevää ominaisuuksien hakutoimintoa ja suunnittelijan hinnoittelutyökalua!

verhofakta

VERHOT

Sivuverho, wave-verho, tilanjakaja tai vaikka akustoiva verho? Löydä sopivimmat verhot projektiisi ja tutustu verhojen ominaisuuksiin, käyttötarkoituksiin ja asennussuosituksiin verho-oppaastamme!

Sisustustekstiilit

OMMELLUT SISUSTUSTEKSTIILIT

Tarvitsetko mittatilauksena päiväpeitteet, heittopeitot, helmalakanat, koristetyynyt tai vaikka kattautekstiilit? Saat ne kaikki meiltä suoraan kohteeseen toimitettuna.

Laadukas ompelu

LAADUKAS OMPELU

Ompelutyössä käytämme ainoastaan verkostomme tosiammattilaisia. Saat aina tasalaatuisen lopputuloksen, sillä meillä on vakiintuneet käytännöt ja yhtenäiset ompelutarvikkeet. Näin myös lisäverhojen tilaaminen tai vanhojen uusiminen onnistuu Contract Decosta aina vaivattomasti.

Kiskofakta

VERHOKISKOT

Saat meiltä kaikkiin tiloihin ja tarpeisiin laadukkaat verhokiskot tarvikkeineen. Tutustu verhokiskojen infopakettiimme, josta löydät kiskoprofiilit ja mitat, kannattimet ja muut tarvikkeet, asennusohjeet sekä paljon muuta hyödyllistä!

Lina furniture

LINA FURNITURE

Lina Furniture tekee innovatiivisia ja hyväntuulisia istuimia toimisto- ja opetustiloihin. Tarjolla on omat tuotesarjansa aikuisille ja lapsille. Contract Deco toimii Linan agenttina Suomessa. Tutustu huonekaluihin ja niiden monipuoliseen värikarttaan.

Kysy lisää

KYSY LISÄÄ

Yhdessä haasteet ja ongelmakohdat ratkaistaan! Kysy neuvoa, pyydä tarjous tai varaa tapaaminen.