Kohde: KOy Työpajankatu 13, Helsinki. Suunnittelu: Arkkitehtitoimisto Timo Viikari Oy. Valokuvaaja: Nelli Kivinen

Tilaa hinnasto antamalla yhteystietosi:

Löydä sopivimmat kangasvaihtoehdot parhaaseen hintaan

Valikoimassamme on tuhansia kangasvaihtoehtoja joka lähtöön ja silti sen oikean löytyminen on välillä kiven alla. Tietyt vaatimukset kuitenkin toistuvat jokaisessa pyynnössä: hyvä hinta-laatu -suhde, paloturvallisuus, kohtuullinen toimitusaika ja värivalikoima.

Näiden ominaisuuksien lisäksi haluamme yrityksenä suosia tavarantoimittajia, joiden kanssa meillä on hyvä asiakassuhde ja keskinäinen luottamus, ja joiden toimitusvarmuus on erinomainen.

Siksi valitsimmekin parhaat tavarantoimittajamme ja heidän valikoimistaan parhaat kangaslaadut! Syntyi Best of the Best -kokoelma, joka sisältää vain hyväksi toteamiamme ja hinta-laatu -suhteeltaan erinomaisia verhokankaita.

Ja se hinta. Verhon hinnan arvaaminen on mahdotonta, sillä kokonaishintaan vaikuttaa kovin moni asia, kuten kankaan menekki, verhotyyppi, ompelutapa, ompelutarvikkeet…

Tiedämme kuitenkin, että yleisin asiakkaidemme käyttämä verhotyyppi on wave-verho. Loimmekin suunnittelijoiden avuksi ja työkaluksi hinnaston, jossa hinta sisältää valmiiksi seuraavat asiat:

  • verhokangas poimutettuna
  • ompelun
  • ompelutarvikkeet
  • asennuksen joko pääkaupunkiseudulla, Tampereella tai Turussa