Kauneuskeskus Fenix

Suunnittelija:
Anna Koponen Interior Design Oy
Riikka Patrikainen, Design Mood Ky

Valokuvat:
Krista Keltanen

Elegantti kauneuskeskus keskellä kaupunkia

Kalevankadulla sijaitseva liiketila oli ollut asiakkaamme haaveena vuosien ajan. Kun tila vihdoin vapautui, siihen päätettiin tehdä Kauneuskeskus Fenixin ”se kaikista kaunein hoitola”. Lopputulos ihastuttaakin niin hoitolan asiakkaita kuin työntekijöitäkin.

Peruskorjauksesta kohti ylellisiä samettiverhoja

Tilasta haluttiin rauhallinen, raikas ja pehmeä, joka henkii glamouria ja ylellisyyttä. Asiakkaan toiveena oli kauniit, mutta kulutusta kestävät pinnat, sillä kauneushoitolaan tullaan sisään suoraan katutasolta.

Lisäksi vaatimuksena oli nopea toimitusaika, jossa piti huomioida myös taloyhtiön teetättämä peruskorjaus ja talotekniset rajoitukset.

Projekti sujui mutkattomasti kahden suunnittelijan yhteistyönä, sillä Anna Koponen Interior Designista ja Riikka Patrikainen Design Moodista ovat tottuneet työskentelemään yhdessä.

Verhot ratkaisivat monta haastetta

He suunnittelivat tilaan brändin mukaisen ja talon arkkitehtuuria henkivän kauneuskeskuksen, jonka tilat joustavat hoitojen lisäksi koulutustarpeisiin.

Talotekniset haasteet, kuten se, että kiinteitä väliseiniä ei voitu rakentaa, ratkaistiin korvaamalla väliovat ja tilanjakajat upeilla verhoilla.

Nyt tila kutsuu astumaan sisään ja rauhoittumaan kiireen keskelle. Erityisesti roosat samettiverhot ja hurmaava seinäväri ihastuttavat ja tuovat todellista ylellisyyttä arkeen!

Kauneuskeskus Fenixin vastaanotto
Kauneuskeskus Fenixin hoitotilat on jaettu uoeilla verhoilla