Saat kaikki palvelut – myös ennen ja jälkeen ompelun

Suunnittelijana saat meiltä sisustustekstiileihin liittyvät palvelut, aina tarkistusmittauksesta, materiaalien valinnasta ja tuotteiden toteutuksesta niiden toimittamiseen ja asennukseen saakka.

Kattavan palvelumme salaisuus on tii­vis yh­teis­työ laa­jan ja mo­ni­alaisen am­mat­ti­lais­ver­kos­tomme kans­sa.

Antamasi brie­fin pe­rus­teel­la kar­toi­tam­me ku­hun­kin koh­tee­seen ja käyt­tö­tar­koi­tuk­seen so­pi­vimmat vaih­toeh­dot. Saat meiltä myös tie­toa ma­te­ri­aa­leis­ta ja val­mis­tus­tek­nii­kois­ta valintoja helpottamaan.

Kohde: Artek Helsinki. Suunnittelu: Sevil Peach. Valokuvaaja: Tuomas Uusheimo
Konsultointi

KONSULTOINTI

Autamme sinua tekstiili-­, matto-­ ja tapettimäärittelyssä, materiaalien valinnoissa ja teknisten ratkaisujen valinnassa, esimerkiksi ompelussa ja ripustusmekanismeissa. Erityisosaamistamme ovat mittatilaustuotteiden toteutus haastaviin kohteisiin.

Mittaus

MITTAUS

Saat aina oikein mitoitetut ja asennetut tuotteet. Teemme tarkistusmittauksen sekä mitoitamme tekstiilit ja tuotteet käyttötarkoituksen ja tilan mukaan. Vastaamme ottamistamme mitoista ja tarkistamme kiskojen kiinnityspinnat sekä oikeanlaiset kannakkeet, proput, ruuvit ja työvälineet.

Toteutus

TOTEUTUS

Jokainen tuotteesi on valmistettu käyttötarkoituksen mukaan siten, että se kestää käyttöä ja on helposti huollettavissa mahdollisimman pitkään. Voit luottaa siihen, että saat parhaan mahdollisen lopputuloksen sillä meillä on pitkä kokemus erilaisista ompelutekniikoista.

Asennus

ASENNUS

Saat meiltä asennuspalvelut ympäri Suomen. Asennamme verhot, kiskot ja matot sekä kiinnitämme tapetit suunnitelmasi mukaan. Meillä on kokemusta ja valmiudet työskennellä myös korkeissa ja haastavissa tiloissa.

Mittatilaus takaa parhaan lopputuloksen

Erikoisosaamistamme ovat haastavat ja mittatilauksena tehdyt kohteet. Palvelemme valtakunnallisesti projektisi kaikissa vaiheissa, aina tarkistusmittauksista tuotteiden paikoilleen asennukseen saakka.

Julkisiin ja monimuotoisiin tiloihin saadaan käytännöllinen ja esteettinen lopputulos nimenomaan kohteen, sen käytön ja käyttäjien mukaan räätälöidyillä, uniikeilla ratkaisuilla. Mittatilaustyö on usein myös kustannustehokkain vaihtoehto, sillä tilauksista ja toimituksista puuttuu se kuuluisa “oho”-lisä.

Onko runsaudensarvesta mahdoton valita?

Ei nyt sentään! Tai jos siltä tuntuu, niin me etsimme sinulle mallistoistamme sopivimmat vaihtoehdot. Toimintamme perusta on asiantunteva palvelu, joten miksi et hyödyntäisi osaamistamme.

Alkuun et välttämättä tarvitse edes mittoja tai suunnitelmaa, joten ota ihmeessä yhteyttä tai sovi tapaaminen Helsingin showroomiimme!

Laivaprojektit

LAIVAPROJEKTIT

Laivaympäristöt poikkeavat muista kohteistamme siinä, että ne ovat hivenen haastavampia.

Hotelli

HOTELLIPROJEKTIT

Hotellien tekstiileissä funktionaalisuus on valttia. Jokaisella tekstiilituotteella on oma toiminnallinen tehtävänsä.