Ota yhteyttä!

Saat palvelua koko Suomessa

Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä, mutta tarjoamme kaikkia projektipalveluitamme ympäri Suomen. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä parhaat vaihtoehdot projekteihinne!

 

Asiakaspalvelu:

+358 40 558 4895
info@contractdeco.fi

Käyntiosoite:

Pietarinkatu 10 LH 4
00140 Helsinki

Kysymällä saa aina vastauksen!

Contractdecolaiset esittäytyvät

Nina luotsaa tulevaisuuteen

Nina hoitaa, huolehtii ja hallinnoi pääasiassa siellä, täällä ja tuolla. Ja töiden välissä hän rentoutuu kokkaamalla ja jumppaamalla, jolloin lanteita keinuttaa lattarimusiikki. Tämän naisen tunnistatkin jo puhelimen soittoäänestä!

”Elämässä pitää olla bling blingiä, tai ainakin arjessa pientä luksusta”, sanoo vanha contractdecolainen sananlasku.

Lisäksi arjessa tätä toimitusjohtajaa ilahduttavat täsmälliset ja huolehtivat tavarantoimittajat.

Ilmassa on myös huomattavaa innostusta, kun Nina näkee rohkeaa värienkäyttöä ja tilajanjakaverhoja. Tälle selitys löytynee siitä, että koulutukseltaan hän on KM tekstiilityönopettaja, artenomi AMK tekstiilikoordinoija ja sisustusuunnittelija.

Ninan erityisosaamista on tekstiilit, tapetit ja ripustusmekanismit.

Nina Veki

Projektimyynti, CEO

+358 50 576 2600
nina@contractdeco.fi

005-linkedin
004-facebook

Minna on yksityiskohtien mestari

Minnan asiantuntijuuden ydintä ovat tekstiilit ja erilaiset tekniikat. Hän tykkää haasteista, olipa kyseessä sitten täydellisen harmaan sävyn metsästys, uusi kokkausresepti tai tuntematon patikointimaasto.

Minna ilahtuu aina, kun hän näkee oikeinvalittujen sisustustekstiilien vaikutuksen tilaan. Tämä reaktiohan on hyvin suotava vahvan tekstiiliosaamisen omaavalta henkilöltä, onhan hän koulutukseltaan KM tekstiilityönopettaja ja artenomi AMK tekstiilikoordinoija.

Projektityöskentelyssä Minnan ennakointikyky, paneutuminen yksityiskohtiin ja tarkkuus ovat vertaansa vailla.

Minna Kujala

Projektimyynti, Helsinki

+358 40 701 3198
minna@contractdeco.fi

005-linkedin
004-facebook

Virgo on asennuksien velho

Virgo on asennusvelho, joka taitaa kaikki enemmän ja vähemmän maagiset niksit verhojen, kiskojen ja kaihtimien asennukseen. Lisäksi hän on huolellisuudessaan ja tarkkuudessaan huikean hyvä tapettiasentaja.

”Kerran mäkihyppääjä, aina mäkihyppääjä” sanoo vanha contractdeolainen sananlasku ja se pätee Virgoon erinomaisesti. Nykyisin hän tosin keskittyy valmentamaan mäkihyppyjunioreita.

Onneksi asennuskohteissamme hän kuitenkin kurkottelee hyppäämisen sijaan leveälle ja korkealle. Pitkänhuiskealta mieheltä se onnistuu monesti ilman tikkaitakin!

Virgo Vagul

Asennus

+358 40 728 8810
info@contractdeco.fi

004-facebook

Fanni ottaa kopin mistä vaan

Fanni on Contract Decon virallinen toimistokoira ja porukan ainoa aito blondi. Se ottaa kopin asiasta kuin asiasta. Tai siis pallosta. Ja nakista. Ja lihapullasta. No, lähestulkoon siis kaikesta syötäväksi kelpaavasta.

Viihdyttämisen ja tauottamisen lisäksi Fanni hoitaa työvelvollisuuksiaan toimimalla somisteena, sillä sen lempihommaa on showroomimme näyteikkunassa lepäily.

Koulutukseltaan Fanni on kohtuullisen hyvinkäyttäytyvä Papillon.

Fanni

+358 40 558 4895

info@contractdeco.fi