Ota yhteyttä!

Saat palvelua koko Suomessa

Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä, mutta tarjoamme kaikkia projektipalveluitamme ympäri Suomen. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä parhaat vaihtoehdot projekteihinne!

 

Asiakaspalvelu:

+358 40 558 4895
info@contractdeco.fi

Käyntiosoite:

Jääkärinkatu 8
00150 Helsinki

Kysymällä saa aina vastauksen!

Contractdecolaiset esittäytyvät

Nina luotsaa tulevaisuuteen

Nina hoitaa, huolehtii ja hallinnoi pääasiassa siellä, täällä ja tuolla. Ja töiden välissä hän rentoutuu kokkaamalla ja jumppaamalla, jolloin lanteita keinuttaa lattarimusiikki. Tämän naisen tunnistatkin jo puhelimen soittoäänestä!

”Elämässä pitää olla bling blingiä, tai ainakin arjessa pientä luksusta”, sanoo vanha contractdecolainen sananlasku.

Lisäksi arjessa tätä toimitusjohtajaa ilahduttavat täsmälliset ja huolehtivat tavarantoimittajat.

Ilmassa on myös huomattavaa innostusta, kun Nina näkee rohkeaa värienkäyttöä ja tilajanjakaverhoja. Tälle selitys löytynee siitä, että koulutukseltaan hän on KM tekstiilityönopettaja, artenomi AMK tekstiilikoordinoija ja sisustusuunnittelija.

Ninan erityisosaamista on tekstiilit, tapetit ja ripustusmekanismit.

Nina Veki

Projektimyynti, CEO

+358 50 576 2600
nina@contractdeco.fi

005-linkedin
004-facebook

Tomi luottaa yhteistyöhön ja avoimuuteen

Tomi on asiakasorientointunut, avoin ja tarkka diplomi-insinööri, joka sisällä asuu vannoutunut blues- ja rock-mies. Saksassa asutut vuodet jättivät jälkeensä myös henkisen baijerilaisuuden ja lasketteluinnon.

Tomilla on 20 vuoden kokemus myynnistä ja hän uskoo ihmisten välisen luottamuksen olevan paras tie molempia osapuolia hyödyttävään myyntiin. Hän nauttii niin liiketoiminnan rutiineista kuin äkillisistä käänteistäkin, olipa sitten toimistolla, telakkaympäristöissä tai rakennuskohteissa.

Lapsuuden haaveammattina hänellä oli arkkitehti. Visuaalisuus ja estetiikka ovat edelleen lähellä Tomin sydäntä, joten sukellus sisustustekstiilien maailmaan on enemmän kuin mieluista.

Tomi Virlander

Myyntijohtaja

+358 40 507 9535
tomi@contractdeco.fi

005-linkedin

Henna on innostuva esteetikko

Henna on esteetikko, joka rakastaa kaikkea kaunista: selkeitä linjoja ja toistensa kanssa sopusoinnussa olevia asioita ja esineitä. Tämä pätee niin sisustamiseen, vaatteisiin, meikkaamiseen, kukkiin kuin kankaisiinkin.

Hän innostuu aina uudesta ja tykkää vapaa-ajallaan ompelun ja valokuvaamisen lisäksi ulkoilusta, liikunnasta, matkustamisesta ja kokkaamisesta eli asioista, joista voi kaikilla aisteilla ammentaa ideoita myös työhön.

Henna on valmistunut Kuopion Muotoiluakatemiasta, jonka jälkeen hän on kartuttanut osaamistaan mitä moninaisimmissa tekstiili- ja sisustusalan työtehtävissä.

HENNA KORHONEN

Projektimyynti, Helsinki

+358 50 365 7712
henna@contractdeco.fi

005-linkedin
004-facebook

Janitaa inspiroivat ihmiset ja luonnon ihmeelliset väriyhdistelmät

Janita on työskennellyt sisustamisen parissa jo parikymmentä vuotta. Ihmiset ovat hänelle buusti, jonka vastapainoksi on välillä hyvä mökkeillä, kerätä metsän antimia ja ihastella luonnon väripalettia.

Vapaa-ajallakin Janitalla riittää intoa estetiikalle ja käsitöille. Puikoilla syntyy villapaitaa, sukkaa ja lapasta, jonka lisäksi hän koruaskartelee, tekee verhoilukokeiluja ja ompelee kaiken maailman päällisiä sisustustyynyihin.

Janitan reipas oleminen taipuu lämpöjoogailun ohessa moneksi, sillä hän on kouluttautunut viittomakielen ohjaajaksi ja liiketalouden tradenomiksi.

JANITA MUSTONEN

Projektimyynti, Helsinki

+358 40 836 1256
janita@contractdeco.fi

005-linkedin
004-facebook

Virgo on asennuksien velho

Virgo on asennusvelho, joka taitaa kaikki enemmän ja vähemmän maagiset niksit verhojen, kiskojen ja kaihtimien asennukseen. Lisäksi hän on huolellisuudessaan ja tarkkuudessaan huikean hyvä tapettiasentaja.

”Kerran mäkihyppääjä, aina mäkihyppääjä” sanoo vanha contractdeolainen sananlasku ja se pätee Virgoon erinomaisesti. Nykyisin hän tosin keskittyy valmentamaan mäkihyppyjunioreita.

Onneksi asennuskohteissamme hän kuitenkin kurkottelee hyppäämisen sijaan leveälle ja korkealle. Pitkänhuiskealta mieheltä se onnistuu monesti ilman tikkaitakin!

Virgo Vagul

Asennus

+358 40 728 8810
info@contractdeco.fi

004-facebook

Fanni ottaa kopin mistä vaan

Fanni on Contract Decon virallinen toimistokoira ja porukan ainoa aito blondi. Se ottaa kopin asiasta kuin asiasta. Tai siis pallosta. Ja nakista. Ja lihapullasta. No, lähestulkoon siis kaikesta syötäväksi kelpaavasta.

Viihdyttämisen ja tauottamisen lisäksi Fanni hoitaa työvelvollisuuksiaan toimimalla somisteena, sillä sen lempihommaa on showroomimme näyteikkunassa lepäily.

Koulutukseltaan Fanni on kohtuullisen hyvinkäyttäytyvä Papillon.

Fanni

+358 40 558 4895

info@contractdeco.fi